Nettbutikk
Hovedside
Nyheter

Velkommen til bedriften kjent som Kappi.

"Kappi" er norrønt og  betyr sterk person. 

Kappi ble etablert i 2004 som et enkeltpersonforetak som det fortsatt er, i Brønnøysund registeret stor firmaet på Stian Andre Sundvold og er mva registrert.
 

Trygghet:

Kappi har en A rating hos Dun og Brandstreet, veldig nærme en AA. AA er det beste et enkeltpersonforetak kan få. Hva betyr dette for deg? Jeg står personlig ansvarlig. Som du sikkert skjønner driver man seriøst når alt man eier blir stilt som sikkerhet. Dette er viktig for deg som nå og i fremtiden ønsker en sikker og god investering.

MEN det som er enda viktigere er at våre garantier er markedets beste. Fra Gymleco har vi 10 år på bevegelige deler, den er BEST på markedet.

Kunnskap:

Litt om meg: født i 1975, har drevet fotball og alpint på krets nivå til jeg var 15, drev med styrkeløft fra jeg var 16 og til nå. Har vært innom amerikansk fortball, langrenn, friidrett og bryting, Har kurs innen helsestudio og aerobic, er trener tre i styrkeløft og har trent nasjonale og internasjonal vinner. Arrangert fire norske mesterskap i styrkeløft og et internasjonalt. Eneste arrangør som har arrangert NM og benkpress NM samme år. Vært leder for et idrettslag i 12 år. Er utdannet innen økonomi, statsvitenskap, organisasjon, noe prosjekt og planlegging, samt revisjon. Og driver min egen bedrift. Startet hos min far som gutteunge og har deretter jobbet innen salg og service til nå.

Hva har dette å si for deg? Du kjøper utstyr av en person som har drevet allsidig idrett, så vell som konkurranse idrett på høy nivå. I tillegg har jeg utdannelse, forståelse og erfaring innen drift av virksomhet privat som offentlig. Dette gir deg en unik og god mulighet til å lykkes med din investering.

 
Innovasjon

Det blir sagt at den som er utlært er utdatert. Ingenting er mer sant, så det å følge med på trender men samtidig holde objektiviteten på plass er viktig. Hva er bevisene på nyttige innovasjoner som kappi var trendsetter/først ute:

  • Innen konkurranse var Kappi den første som hadde mindre bryststykker på lager. Disse skjortene var de høy frekvens av under rekorder i 2005-2007
  • Innen frivekter var Kappi den første som lagerførte fullgummiskiver.
  • Innen kondisjon er Kappi den første til å tilby kondisjonsutstyr med styrkeprogrammer og bevegelser begge veier.
  • Kappi var første som kommersielt satset Adidas vektløfte sko

Listen er lang så ta gjerne kontakt for en informativ og hyggelig prat.

 
Visjonen (Kappi sin "fjelltopp")

#1 på høy kvalitets utstyr for utvikling av styrke i Norge.


Misjon (Grunnen til at du velger Kappi)

En kompromissløs kundefokusert leverandør av høykvalitetsutstyr til styrketrening og konkurranse med markedets beste garantier til alle.

 

 

Kjærneverdier (dette tror jeg på, dette er verdier vi følger i alle ledd av vår virksomhet)

 

Kvalitet med garantier, betyr at vi som leverandør står fullt og helt bak våre produkter også økonomisk. Etter mange års erfaring er min erfaring at man dårlig kvalitet er dårlig butikk og jeg driver ikke dårlig butikk.

Personlig service og ansvar skaper relasjoner, engasjement og tillit. Dette er nærmeste slekt med relasjons salg. Derav skal jeg/vi alltid være ”Jeg kan …”  mennesker som finner gode løsninger..

Integritet i alle ledd. Vi tar aldri en kort vei som skader Kappi, våre kunder eller leverandører på lang sikt, aldri. (Kappi  skal fortelle kunden helt ærlig ditt syn og selger ikke for kortsiktig gevinst) Ingenting er så patetisk som å se desperate selgere.

 

 

Motto

Kvalitetsutstyr, levert med personlig service til det beste for kunden

 

Jeg ønsker deg lykke til og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!

 

MVH

Stian André Sundvold

 

Informasjon om virksomheten