Nettbutikk
Hovedside
Nyheter

Titan Support Systems Inc.

Titan er et firma som leverer personlige konkurranse utstyr til styrkeløft. Firmaet er lokalisert i Corpus Christie som ligger sør vest i Texas i USA. De er ca 25 ansatte og er famile eid. Titan er markedleder på benkpresskjorter, har stor markedandel i knebøy drakter og markløft drakter for sumo stil. Knebindene er av de aller beste.

1/7-08 Pga. økte oljepriser (materialt som blir brkt er et petroliums produkt), økte frakt priser (les økt drivstoff priser), økte lønninger og tilslutt sen prisjustering har mange populære produkter økt i pris. Vi beklager dette.

1/6-08 THP materialet har blitt sterkere.

2007 IPF VM: Titans katana blir fredet.

2007: Titan har kommet/kommer med føgende nyheter: NXG super pluss i alle benkpress skjorten og knebøy draktene. NXG i markløftdraktene. Alle KB, BP og ML drakter og skjorter kommer i to versjoner.

NXG superpluss tredje generasjon matriale som er 25% tyngre og kraftigere enn NXG+. Dette er ekspert martialet og kun forbeholt de som ikke får mer ut av NXG+ martialet. Dette materialet blir nrukt i de nye knebøy draktene og benkpress skjortene.

I markløft er det en for smal stil og en for sumo.

Forsjellene er; NXG matriale, lengre ben, bredre stropper, vinklede stropper, høyere bryst, smalere mellom stroppene.

I knebøy kommer de nye Centuriondraktene i NXG super pluss både for brede benstilling og smal. Dette er for de som ikke kommer videre med NXG+ varinaten eller har meget bred benstilling.

I benkpress kommer Katana som en videreutvikling av F6 Tornado og Fury i NXGsuperpluss. Dette er for de som har ikke kommer videre med NXG + variantene.

Informasjon om virksomheten